1 dubna, 2014

Po podpisu Smlouvy o spolupráci mezi Městem Svitavy a Pedagogickou fakultou Univerzity Hradec Králové1 je Bonanza v současné době fakultním pracovištěm PdF UHK. Cílem takové smlouvy je oficiální rozšíření spolupráce, aby do naší činnosti mohli být lépe zapojeni i studenti Katedry prevence a sociální patologie či studenti Katedry sociální pedagogiky. Těšíme se na to, že budou moci studenti daných kateder nabývat vlastní praktické zkušenosti právě v našich provozovnách a zároveň tak obohacovat i vlastními postřehy a nápady naši činnost. Studenti si u nás budou moci plnit svou praxi či dlouhodobější stáž a během toho poznat spolupráci organizací na Svitavsku, které se primárně zaměřují na prevenci sociálně patologických jevů.

Vzhledem k povaze našich sociálních služeb zároveň pracujeme na postupech a pravidlech přijímání stážistů, aby byla spolupráce nejen efektivní a oboustranně obohacující, ale zároveň i bezpečná a příjemná pro uživatele našich služeb.


1 Článek včetně Smlouvy o spolupráci lze nalézt na stránkách Města Svitavy: Uzavření smlouvy o spolupráci mezi městem Svitavy a PdF UHK